2010. október 29., péntek

Futunk a cél felé! - a Kiszivárgott filmfelvétel hangulata



Hazánkban is minden évben megrendezik ezt a felettébb bizarr eseményt: a glamour magazin által szervezett stiletto run-t. Mi is ez valójában? A verseny lényege, hogy 100 métert kell a lehető leggyorsabban lefutni legalább 8 cm magas és legfeljebb 1.5 cm széles sarkú cipőben.

Ez a kép jutott az eszembe, amikor úgy döntöttem, hogy tudatom Veletek, hol tartok az 5 perces smink könyv szerkesztésében.
A hét végén forgatunk néhány filmet, ahol a tanítványaim mutatják be az általuk készített sminkeket. A felvételek úgy készülnek majd, hogy a tanulni vágyó nézők szemtől szemben láthatják a teljes folyamatot, gyakorlatilag tükörképként lehet lemásolni a technikát.

Ezzel a módszerrel igazán hatékonyan lehet elsajátítani a sminkelés fogásait, hiszen mindent úgy láthatsz, ahogyan Neked is tenned kell!
Ezzel szemben, ha Én készíteném a sminkeket, akkor azt tanulhatnád meg, hogy hogyan sminkel másokat egy sminkes. Nekem pedig az a célom, hogy Te tanuld meg kisminkelni Magad könnyen, gyorsan, egyszerűen, és gyönyörűen!

Olyan felvételeket fogsz látni, amelyeket lényegében nem kell megvágni!
A maga természetességével, esetleges bakijaival, humorával együtt szeretném Neked megmutatni, azt hogy a hibák mindig javíthatóak! Ezért bátran belekezdhetsz a sminked elkészítésébe még akkor is, ha csak 5 perced van az egész műveletre, és egyébként nem vagy profi sminkes!
Bíztatni akarlak, hogy légy merész, fejezd ki Magad, és ebben az idő ne korlátozzon! Én ott állok majd mögötted, és mutatom a lépéseket, vagy éppen a korrekciókat!
Természetesen nem feledkezek meg a gyakorlottabbakról sem, számukra is vannak ötleteim!
Erről írom majd a következő bejegyzést.

…de mi köze van ennek a tűsarkúban való futáshoz?
Nézd meg, és legyen vidám napod! :)
Üdv: Évi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése